Na përcjellni në:

Rreth Nesh

Fakte të shëndetshme

Prodhimet tona janë bukë pa aditivë, duke u siguruar që konsumi juaj ditor i bukës të jetë jashtëzakonisht i dobishëm për shëndetin tuaj – mendjen dhe trupin.

Prodhimet tona janë të pasura me grurë, thekër dhe fibra që kontribuojnë në reduktimin e sëmundjeve të zemrës, uljen e kolesterolit, zvogëlojnë rrezikun e kancereve të caktuara, mundësojnë kontrollin e peshës dhe çrregullime tjera.

Përfitimet nga gruri

 • Antioksidant i lartë
 • Energji të lartë
 • Vlera të larta të karotenoidit për shëndetin e syve
 

Përfitimet nga thekra

 • Ndihmon në reduktimin e peshës
 • Zvogëlon reagimin e insulines, përmirëson glukozen e gjakut
 • Energji të lartë
 • Rregullon disa gjene të rrezikshme
 

Përfitimet nga fibrat

 • Normalizojnë aktivitetin e zorrëve
 • Ulin nivelet e kolesterolit
 • Ndihmojnë me rregullimin e sheqerit në gjak
 • Ndihmon në rregullimin e peshes së shëndetshme
 

Buka Bakery

Ofertat

Kartela juaj